facebook

Севілья завдала Барселоні другої поразки в сезоні

Барселона програла Севільї в матчі 7-го туру чемпіонату Іспанії.

1692310



Севілья переграла Барселону з рахунком 2:1 в матчі сьомого туру чемпіонату Іспанії. Українець Євген Коноплянка весь матч просидів на лавці запасних.

У першому таймі команди обмінювалися гострими випадами, але по-справжньому 100% момент був тільки один у Барселони. Після удару Неймара зі штрафного м’яч влучив у штангу, потім у спину Ріко, знову у штангу, прокотився по лінії воріт, але не перетнув її, а потім Суарес в спробі добити м’яч у ворота знову влучив у штангу.

Другий тайм почався в дуже високому темпі. Команди з перших хвилин взялися проводити швидкісні наступи, але вдаліше в ці хвилину зіграли футболісти Севільї. Спочатку з близької відстані ворота вразив Крон-Делі після прострілу вздовж воріт Гамейро, а потім Іборра головою перенаправив м’яч у ворота після закидання в штрафний від того ж Крон-Делі.

Послід цього Барселона “закрила” господарів біля їхніх воріт, втрачаючи момент за моментом. Два рази протягом двох хвилин Неймар дуже небезпечно стріляв у створ воріт андалусійского команди, але обидва рази на висоті був Серхіо Ріко, ще кілька разів удари каталонців блокували захисники.

Барселона все ж відіграла один м’яч після пенальті у виконанні Неймара, який був призначений після того, як м’яч потрапив у руку Бенуа Тремулінаса.

Не минуло й п’яти хвилин, як Барселона могла зробити рахунок 2:2, але Сандро, замикаючи простріл Суареса ліворуч, з меж воротарського майданчика влучив у штангу.

У час, що залишився, каталонці великими силами йшли вперед, щоб зрівняти рахунок і уникнути другої поразки в сезоні. Кілька разів бив Суарес, кілька разів стріляв Серхі Роберто, активний був і Сандро, але в рамці воріт Севільї просто блискучу гру показував Серхіо Ріко.

Читайте також:  Чому відмовився виходити на ринг під пісню про козаків: пояснив Усик

У підсумку друга перемога поспіль Севільї, яка набрала вже вісім очок, а ось Барселона, залишившись з 15 очками, ризикує упустити свою другу позицію.

Севілья – Барселона 2:1

Голи: Крон-Делі, 52, Іборра, 58 – Неймар, 74 (з пенальті)

Севілья: Ріко, Тремулінас (Маріано, 88), Колодзейчак, Андреоллі, Коке, Нзонзі, Крихов’як, Крон-Делі, Іборра (Рейес, 70), Вітоло, Гамейро (Льоренте, 72)

Барселона: Браво, Роберто, Піке, Матьє (Алвес, 60), Альба, Ракітіч, ​​Бускетс, Маскерано, Мунір (Серхі Роберто, 60), Суарес, Неймар
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook