facebook

Івано-Франківський камерний хор отримав премію імені Дениса Січинського

Муніципальний камерний хор «Галицькі передзвони» (м. Івано-Франківськ) отримав найвищу в області відзнаку в музичному мистецтві – премію імені Дениса Січинського.

IMG_0071_(1)



Нагороду під час ювілейної академії до 150-річчя українського композитора, хорового диригента, педагога і громадського діяча вручив колективу начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак, інформує Фіртка з посиланням на прес-службу ІФ ОДА.

У репертуарі «Галицьких передзвонів» – твори українських та зарубіжних композиторів-класиків, сучасна, духовна музика, українські народні пісні, пісні народів світу. Виконує хор і твори прикарпатських митців.

У доробку хору «Галицькі передзвони» є два компакт-диски: «Українські народні пісні та твори українських композиторів» (2006) і «Духовна музика українських та зарубіжних композиторів» (2008). Хор виступав на сценах Польщі, Словаччини, Німеччини, Угорщини, Великобританії, Мальти, Естонії, Вірменії.

Читайте також:  До 10 років з конфіскацією: в Україні готують жорстке покарання для чоловіків за незаконний перетин кордону

Шукайте деталі в групі Facebook