facebook

Ріанна показала форми у відвертій фотосесії

В інтерв’ю співачка розповіла про свої почуття до екс-бойфренда Кріса Брауна, який побив її.


Автором фотосесії виступила відомий фотограф Енні Лейбовіц, яка працює в журналі Vanity Fair з 1983 року і спеціалізується на портретних знімках зірок. Серед її найвідоміших робіт – оголений Джон Леннон, котрий цілує Йоко Оно, яка лежить поруч з ним, Вупі Голдберг у ванні з молоком і оголена Демі Мур у костюмі, намальованому прямо на тілі.

В інтерв’ю Ріанна відверто розповіла про своє ставлення до колишнього хлопця – репера Кріса Брауна, який у 2009 році сильно її побив. Дівчина зізналася, що досі тепло до нього ставиться, незважаючи на всі неприємні моменти, які між ними відбулися.

“Мені здавалося, що я зможу його змінити. Я була його ангелом-охоронцем, і буду оберігати його до моменту своєї смерті. Я завжди відчувала, що люди не розуміють Кріса”, – поділилася вона.

Співачка прийняла остаточне рішення розірвати стосунки з Брауном, коли зрозуміла, що більше не може миритися з його поведінкою. Ріанна усвідомила, що завжди буде служити йому нагадуванням про його вчинок. “Іноді потрібно просто піти”, – сказала 27-річна співачка в інтерв’ю.

Раніше повідомлялося, що Ріанна у себе на батьківщині станцювала напівоголеною на карнавалі.

Читайте також:  Журналіст National Geographic зняв фільм про Калуш (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook