facebook

На Луганщині під час затримання застрелили бійця Торнадо

Боєць на прізвисько Товстий випустив в міліціонерів обойму з пістолета Макарова і намагався кинути гранату, повідомив Матіос.

1694338




У Луганській області під час спроби затримати застрелили бійця роти Торнадо на прізвисько Товстий. Про це повідомив військовий прокурор Анатолій Матіос уфейсбуку.

“Годину тому під час спроби затримання поблизу м. Привілля працівниками МВС в Луганській області чинив озброєний опір (вистрілив у міліціонерів обойму з пістолета Макарова і намагався кинути гранату) і був знешкоджений розшукуваний військовою прокуратурою за скоєння особливотяжких злочинів, раніше п’ять разів судимий співробітник роти Торнадо В.М. Диякон (прізвисько Товстий). Внаслідок законного застосування зброї співробітниками міліції до приїзду швидкої допомоги підозрюваний помер”, – повідомив Матіос.

Він також розповів про те, що в місці укриття розшукуваного виявлені снайперська гвинтівка, п’ять гранат, патрони і раніше викрадені у жителів Луганської області матеріальні цінності та автомобіль.

“Згідно зі свідченнями потерпілих у справі, загиблий разом з Моджахедом вирізнявся найбільшою жорстокістю і безжальністю під час катування незаконно затриманих цивільних людей”, – зазначив військовий прокурор.

Нагадаємо, що в березні 2015 року військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом створення бійцями Торнадо злочинної організації. У червні в Луганській області були затримані і судом арештовані 8 осіб, у тому числі сім – бійці роти Торнадо. 18 червня наказом міністра внутрішніх справ Авакова рота Торнадо була розформована.

Читайте також:  “Повертайся, приготую тобі тортик з вафель…”: українець загинув страшною смертю з листом доньки біля грудей (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook