facebook

У Київській області загинув ще один кандидат у депутати

У будинку кандидата в депутати від Свободи стався вибух, який спричинив пожежу і призвів до двох смертей.

1694802



У с. Залишани (Київська обл.) в результаті вибуху і пожежі у власному будинку загинула кандидат у депутати Поліської райради від Свободи Оксана Лебедєва. Про це на своїй сторінці у фейсбуку написав голова Київської обласної організації ВО Свобода Ігор Сабій.

Інцидент стався в ніч із 7 на 8 жовтня.

“Близько 24:00 в її квартирі пролунав вибух. Чи був це побутовий вибух, чи якийсь інший – встановить слідство. Будинок загорівся. Оксана Михайлівна винесла з будинку трьох своїх дітей і повернулася за прикутою до ліжка свекрухою. На жаль, з дому вона більше не вийшла”, – повідомив Сабій.

За його словами, будинок Лебедєвої згорів вщент. В результаті пожежі загинула не тільки кандидат у депутати, але і її родичка.

“Будинок згорів вщент, разом з ним свободівка і її свекруха. Оксана Михайлівна була дуже шанованою в селі жінкою – завклубом, завбібліотекою – і загинула смертю героя, рятуючи стару жінку”, – додав Сабій.

Як повідомлялося, 6 жовтня у Києві під час агітації помер кандидат у депутати від Батьківщини. Чоловік помер раптово від розриву тромбу легеневої артерії.

Читайте також:  Названо причину смерті 6-річної Мирослави Третяк на Харківщині

Шукайте деталі в групі Facebook