facebook

Австралійка у пошуках ідеалу сходила на 75 побачень з різними чоловіками

56-річна жінка побувала на побаченнях в 22 країнах світу.

1695366



Австралійка Бембі Сміт у пошуках ідеального чоловіка сходила на 75 побачень в 22 країнах світу за три місяці, пише The Daily Mirror.

Жінка зізналася, що зважилася на такий крок після того, як 47-річному віці розлучилася зі своїм постійним партнером. Протягом дев’яти років вона шукала гідну кандидатуру у себе на батьківщині, а в 56 років зважилася на кардинальні заходи.

Сміт розповіла, що найпростіше було домовиться про побачення з європейськими чоловіками, в той час як в Японії, Бразилії та Росії з організацією зустрічей виникали труднощі.

За час своєї подорожі жінка зустрічалася з людьми, в друзях у яких були Пол Маккартні і Мадонна, ходила на побачення втрьох, а також познайомилася з хлопцем, який мріяв стати серійним вбивцею, і 23-річним священиком з Ватикану. За її словами, найромантичнішою була 14-годинна прогулянка з італійцем на ім’я Стефано.

Після повернення до Австралії Бембі написала книгу під назвою “Чоловіки в меню”, в якій розповіла про свої пригоди.

Видання зазначає, що за кордоном другу половинку австралійка так і не знайшла. Зараз у неї є бойфренд. Отримавши міжнародний досвід, Бембі радить будь-які відносини не сприймати надто серйозно і завжди залишатися самим собою.

Читайте також:  Рятувальники шукали 7-річну школярку, яка заблукала на території Галицького нацпарку

Шукайте деталі в групі Facebook