facebook

Путін назвав цілі російської операції в Сирії

Російський президент виключив можливість наземної операції Росії в Сирії.

1695904


Президент Росії Володимир Путін розповів подробиці російської військової операції в Сирії. Він зазначив, що всі дії Росії в Сирії не спонтанні, а заздалегідь сплановані.

“Фахівці Генштабу в координації з сирійськими партнерами та іншими країнами регіону створили, як ви знаєте, інформаційний центр у Багдаді… Тож усе, що відбувається в небі і на землі, – це не спонтанні дії, а виконання намічених раніше планів”, – сказав російський лідер в ефірі телеканалу Росія 1

Путін виключив можливість використання Збройних сил Росії в наземній операції в Сирії.

“Це виключено. Що б не сталося, ми не збираємося цього робити, і наші сирійські друзі про це знають”, – сказав Путін, відзначивши, що терміни операції РФ в Сирії будуть обмежені наступальною операцією сирійських військових.

Також президент Росії назвав основну задачу російської операції в Сирії.

“Головне завдання російської операції в Сирії полягає в тому, щоб стабілізувати законну владу і створити умови для пошуку політичного компромісу”, – сказав президент.

Крім того, Путін сказав, що Росія не має наміру вплутуватися в міжрелігійні конфлікти в Сирії.

Говорячи про небезпеку спалаху терактів у Росії через дії в Сирії, Путін підкреслив, що небезпека тероризму на російській території існувала й до того.

Читайте також:  У Білорусі вручають повістки, лікарям заборонили виїжджати за кордон - Генштаб

Шукайте деталі в групі Facebook