facebook

Лукашенко – Україні: Хліб ЄС не такий смачний

Білоруський президент розповів про високу конкуренцію в Європі.

1695908



Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що “євросоюзівський хліб” не такий смачний, як здається Україні, повідомляє Белта.

“Ви вибрали свій шлях, ми його поважаємо. Ми будемо пристосовуватися до того, яку політику ви проводите і яким курсом прямуватимете. Будь ласка! Але, спробувавши цього хліба, ви повинні мати на увазі, що за наслідки вам доведеться нести відповідальність”, – відповів Лукашенко на запитання українського журналіста.

Він додав, що має на увазі високу конкуренцію в ЄС: “Євросоюз вам відкрив зону вільної торгівлі. Ну і що ви продали в Європейському союзі?!”

Лукашенко нагадав, що Білорусь намагалася вийти на ринок Європи зі своєю сільськогосподарською продукцією, але не дуже в цьому досягла успіху.

“Деякі наші підприємства вийшли, але я знаю, чого нам це коштувало і скількох років, тільки в одному з напрямів. А все інше, що ми з Україною виготовляємо, в Європейському союзі є, і туди непросто буде прорватися не тільки через конкуренцію, а й через тарифні заходи захисту європейського ринку”, – зазначив Лукашенко.

Читайте також:  Рубль продовжив падіння на тлі зниження ціни на нафту

Шукайте деталі в групі Facebook