facebook

“Шахтар” у матчі з “Баварією” виглядав аматорською командою – експерт

Колишній тренер “Шахтаря” Валерій Яремченко вважає, що його команда програла у Лізі Чемпіонів, показавши відсутність характеру.
110966


Екс-тренер донецького “Шахтаря” Валерій Яремченко впевнений, що його команда ганебно залишила Лігу Чемпіонів, коли програла на виїзді мюнхенській “Баварії” 0:7 в рамках другого матчу 1/8 фіналу турніру.

Яремченко вважає, що його колишня команда так і не продемонструвала потрібного у важкі хвилини характеру. “Шахтар” разгромно програв можливо найсильнішій команді у світі. Програв без демонстрації характеру: пам’ятаємо, що і “Баварія” у Львові діяла у меншості.

Наші у Мюнхені здавалися, м’яко кажучи, аматорами”, – цитує Яремченка видання “Український футбол”. “Результат – не найстрашніше. Паралельно йшов матч “Челсі” – ПСЖ. Лондонці, навіть діючи у більшості, поступилися. Питання: чи нарікатимуть на свою команду вболівальники? Ні! Бо їхні улюбленці старалися, зробли все, що могли. А що робив у Німеччині “Шахтар”?

Не знаю…добре, що “гірники” вийшли у 16 найкращих команд Європи, але так програвати…”, – сказав колишній наставник “Шахтаря”. Яремченко вважає, що суддя матчу Вільям Коллам правильно вирішив призначити пенальті за фол Олександра Кучера на Маріо Гьотце, за мить і вилучивши українця з поля. На думку експерта, Кучер припустився помилки, коли пішов у підкат в такій ситуації.

Нагадаємо, що поразка від “Баварії” стала найбільшою в історії виступів “гірників” у єврокубках. Шахтар залишив Лігу Чемпіонів-2014/15 з двома рекордними перемогами над білоруським БАТЕ на стадії групового турніру, але із спогадами про болючу невдачу у плей-офф.
http://dt.ua/SPORT/shahtar-u-matchi-z-bavariyeyu-viglyadav-amatorskoyu-komandoyu-ekspert-166861_.html

Читайте також:  Нападаючий Баварії: У нас найпотужніша команда в поточній Лізі чемпіонів

Шукайте деталі в групі Facebook