facebook

Ferrari презентувала 780-сильний суперкар

Компанія представила “заряджену” версію суперкара F12berlinetta.

1696906



Компанія Ferrari презентувала “заряджену” версію суперкара F12berlinetta. Новинка, що отримала назву F12tdf, присвячена гоночним автомобілям компанії 50-60-х років минулого століття, пише СarsСoops.

Спорткар оснастили 6,3-літровим атмосферним мотором V12 потужністю 780 к.с. і 705 Н / м крутного моменту. Двигун поєднується з модернізованим “роботом” F1 DCT з двома зчепленнями зі зменшеними передавальними числами.

Відзначається, що коробка передач в новому автомобілі перемикається “вгору” на 30 відсотків швидше, а “вниз” – на 40 відсотків. До 100 км / год купе здатне розганятися за 2,9 секунди, що на 0,2 секунди швидше стандартної версії моделі. Максимальна швидкість суперкара перевищила 340 км / год.

Ferrari F12tdf отримала систему повнокерованих шасі під назвою Virtual Short Wheelbase. Вона повертає задні колеса в протилежну сторону від передніх під невеликим градусом, покращуючи керованість. Також на купе встановили карбон-керамічні гальмівні механізми Brembo, аналогічні тим, що використовуються на LaFerrari.

За словами представників Ferrari, аеродинамічні елементи спорткара працюють приблизно в два рази ефективніше, ніж у звичайної версії моделі.

Всього буде випущено 799 екземплярів Ferrari F12tdf. Передбачається, що початкова вартість суперкара складе близько 420 000 доларів.

Читайте також:  «Говорить Україна» розбиралась в обставинах загадкової смерті на рейках 19-річного прикарпатця (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook