facebook

В Івано-Франківську упіймали «гопників», які розносили «чорнуху» на Насалика

Заява Ігоря Насалика з приводу використання брудних технологій штабами політичних сил

EYTJ5ukrop3



Кампанія з обрання міського голови Івано-Франківська зусиллями окремих її учасників перетворюється на абсурдний цирк з використанням найогидніших технологій. Але громада міста віддасть належне тим, хто стоїть за чорною пропагандою, і 25 жовтня назавжди викине їх з української політики.

Про це йдеться в заяві Ігоря Насалика, кандидата на посаду міського голови від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

«Сьогодні громадяни Івано-Франківська повідомили нас про розповсюдження незареєстрованої газети «Франківська правда», повністю присвяченої хворим вигадкам про мене особисто та мою родину. Анонімні автори цієї пропагандистської листівки приписали мені вбивства, рахунки в російському «Сбербанку», фінансування «Ісламської держави» та навіть поклоніння дияволу. Ті, хто стоять за цим божевіллям, атакували не тільки мене, а і мою дружину. Так звана «Франківська правда» представляє інтерес в першу чергу для спеціалістів із психіатрії – які могли б дати точний діагноз тим, хто несамовито рветься до влади в місті», − заявив Насалик.

Ігор Насалик також підкреслив, що розповсюдження цієї газети стало черговою спробою використання чорних технологій з боку його конкурентів на виборах.

«Подібні видання почали з’являтися одразу після того, як я оголосив про свою участь у виборах. На свято Покрови невідомі телефонували мешканцям Івано-Франківська і агітували не голосувати за мене, бо я є «агентом Партії регіонів».  Та всі ці заходи закінчаться нічим – я б порадив організаторам чорної кампанії працювати ретельніше в ці останні дні та часи, поки вони ще можуть переховуватися від людського гніву та закону України. Івано-франківці не дадуть перетворити вибори на божевілля і оберуть  того кандидата, який пропонує місту реальні плани, а не галюцинації. Того, хто веде себе як достойна віруюча людина, а не оскаженілий крадій на службі в олігарха», − сказав Насалик.

Читайте також:  Ексміністр енергетики Ігор Насалик йде на вибори міського голови Калуської ОТГ

Міська організація Блоку Петра Порошенка «Солідарність» надасть інформацію про розповсюдження незаконної агітації правоохоронним органам.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook