facebook

Ніч у Донбасі минула спокійно: ЗСУ зміцнюють позиції

Військові повідомляють, що ніч пройшла без жертв серед українських бійців.

1699363



У ніч на 18 жовтня в зоні АТО дотримувалося перемир’я, жоден військовий не загинув і не отримав поранень, повідомляє прес-центр АТО.

Водночас, за словами прес-центру, противник не залишає спроб спровокувати українських військових на вогонь у відповідь. Як повідомляють у штабі, вчора о 20:00 сепаратисти обстріляли позиції ЗСУ зі стрілецької зброї.

У прес-центрі також зазначають, що триває зміцнення позицій, куди переміщатимуть відведену техніку.

У свою чергу, розвідка ДНР зафіксувала посилення українського танкового угруповання по всій лінії фронту, передає Донецьке агентство новин.

“Хочу звернути увагу на посилення українським командуванням танкового угруповання по всій лінії зіткнення, – сказав заступник командира корпусом Едуард Басурін. – Так, у районі населеного пункту Артемове відзначено зосередження танків до 10 одиниць, в населений пункт Розівка ​​зафіксовано прибуття трьох танків”.

Також, за його словами, виявлено місцезнаходження десяти одиниць важкої артилерії поблизу лінії зіткнення.

Напередодні в штабі АТО заявили, що в районі населеного пункту Піски сепаратисти 17 жовтня о 16:00 відкрили вогонь по позиціях українських військових. У підсумку був поранений один військовослужбовець.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  На кордоні з Росією затримано "гастарбайтера", який прямував "працювати" в "ДНР"

Шукайте деталі в групі Facebook