facebook

Зоря здобуває непросту перемогу над Говерлою

У матчі з ужгородською Говерлою луганчани взяли непрості три очки.

1699572



Зоря на правах фаворита з ходу почала підтверджувати свій статус. Небезпечні моменти біля Говерли виникали регулярно. Відкрити рахунок міг Пилявський, який розстрілював практично порожні ворота, але обидва його удари заблокував Люлька.

Наприкінці тайму свою відповідь підготувала і Говерла. Сергійчук пробив і влучив у штангу. Ось так команди і пішли на перерву, не реалізувавши свої шанси.

Другу половину Зоря розпочала потужно. Стартова активність втілилася в подачу Петряка і гол Будковського на 51-й хвилині. Після забитого гола луганчани ще не раз могли відзначитися, але ударам Малиновського та Будковського не судилося втілитися в забиті голи.

Кульмінаційним моментом зустрічі став вихід один-на-один Джаби Ліпартії, якого зніс Рудько, після чого побачив червону картку і пенальті у ворота своєї команди. Замінити голкіпера довелося Кутасу, який не зумів відбити удар Каменюки з точки.

Гостроти зустрічі додав гол Іванова у ворота Зорі, але створити ще небезпечні моменти Говерла не зуміла. Зоря здобула важливу перемогу.

Зоря – Говерла 2:1

Голи: Будковський, 51, Каменюка, 81 (п) – Іванов, 86

Вилучення: Рудько, 80

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  На горі Говерла заблукав 6-річний хлопчик, пошуки дитини тривають

Шукайте деталі в групі Facebook