facebook

Сем Сміт двічі став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса

Його альбом протримався на верхів’ї британських чартів 69 тижнів поспіль.

1700003



Британський виконавець Сем Сміт отримав одразу два сертифікати від Книги рекордів Гіннеса, повідомляється на офіційному компанії Guinness World Records.

Перший рекорд побив альбом 23-річного виконавця під назвою In the Lonely Hour, реліз якого відбувся ще в травні 2014 року. Він протримався в топ-10 британських хіт-парадів 69 тижнів поспіль, і тільки минулого тижня опустився на 11-у позицію.

Попередній рекорд належав співачці Емелі Санді і її альбому Our Version of Events, який тримався на вершині чартів 63 тижні поспіль.

До цього рекордсменом була група The Beatles і її дебютний альбом Please Please Me 1963 року випуску, який очолював топ-10 британських хіт-парадів протягом 62 тижнів.

Другий рекорд Сміт здобув завдяки саундтреку для “Джеймса Бонда”, який вперше за 52-річну історію бондіани зайняв першу позицію у британських чартах.

Після офіційного вручення сертифікатів, яке днями відбулося в Лондоні, Сміт сказав: “Це дивовижно! Для мене величезна честь бути визнаним Книгою рекордів Гіннеса. Це були неймовірні 18 місяців. Альбом перевищив всі мої найсміливіші очікування, за що я неймовірно вдячний своїм шанувальникам. І записати перший в історії трек до фільму про Бонда, який очолив британські чарти, – це справжній привілей!”

Раніше повідомлялося про те, що в травні 2015 року британський виконавець Сем Сміт, лауреат премії “Греммі”, переніс операцію на голосових зв’язках в одній з лікарень США.

Читайте також:  8-річний хлопчик захлинувся в каналізаційній ямі: подробиці моторошної НП

Шукайте деталі в групі Facebook