facebook

Теледебати: Анушкевичуса відправляють на пенсію, але він каже, що ще молодий

20 жовтня в Івано-Франківську  відбулися “Прикарпатські дебати”.

DSC_15841


У другому турі дебатів зійшлися міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус та колишній секретар міськради і народний депутат Руслан Марцінків, пише Фіртка з посиланням на ГК.

Під час перехресних запитань Руслан Марцінків запитав Віктора Анушкевичуса, чи той допомагатиме майбутньому міському голові.

У цей час Марцінків мав на увазі себе – він запитав, чи допомагатиме йому Анушкевичус.

Той одразу розгубився, але потім сказав: “Я навіть не розглядаю варіанту, що потраплю у другий тур”.

“Я не буду підтримувати Олександра Шевченка”, – заявив пізніше Віктор Анушкевичус.

Під час  запитань від експертів у студії кандидати говорили про ремонти доріг у місті. “Чому на ремонті доріг піариться лише “Свобода”, а не міський голова разом зі “Свободою”?”, – запитали кандидатів.

Проте конкретної відповіді так і не було.

Під час дебатів Віктора Анушкевичуса, висунутого Україською народною партією і Руслана Марцінківа, від ВО “Свобода”, містян, які зібралися у центрі міста, щоб задати питання кандидатам на посаду міського голови, агітували за ВО “Батьківщина”.

DSC_1599

Коли дійшло до запитань “з народу”, то у Віктора Анушкевичуса поцікавилися, чи він не збирається йти на пенсію.

У 52 роки, відповідно до законодавства, людина на пенсію йти не може. У мене багато сил. Переконаний, що зроблю ще багато”, – запевнив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Читайте також:  “З таким не можна жартувати”: Прес-секретар Юлії Тимошенко повідомила про серйозне захворювання нардепки

Шукайте деталі в групі Facebook