facebook

Пушилін не бачить сенсу зустрічатися в Мінську до рішення Ради про особливий статус Донбасу

630xNx70b175f-------_628x420.jpg.pagespeed.ic.gcLc58bkQ8OiU7tuvhGX


Представник «ДНР» на перемовинах Денис Пушилін заявив, що не бачить сенсу зустрічатися в Мінську до того, як Верховна Рада прийме рішення про особливий статус деяких районів Донецької та Луганської області.

За його словами, питання про територію Дебальцевого має вирішуватися в рамках підгруп. Раніше повідомлялося, що всього планується організувати чотири підгрупи, які займатимуться різними аспектами перемир’я, в тому числі відведенням озброєння, обміном полонених та іншими питаннями.

Нагадаємо, що в четвер, 12 березня, РНБО також підтримала рішення про визначення меж окремих районів, де запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування відповідно до Мінських домовленостей. Про це заявив перший заступник секретаря РНБО Михайло Коваль після завершення засідання. Водночас він підкреслив, що особливий порядок не буде запроваджуватися на територіях Донбасу, які були захоплені бойовиками після 19 вересня 2014 року.

За його словами, для реалізації цього рішення буде прийнято відповідну постанову Верховної Ради та внесено зміни до зазначеного закону.

джерело hromadske.tv

Читайте також:  На Донбасі підірвався БМП батальйону "ОУН" - є поранені

Шукайте деталі в групі Facebook