facebook

Насалик заявив, що вже розпочав підготовку до другого туру

Ігор Насалик вже розпочав підготовку до другого туру виборів міського голови Івано-Франківська.

nasaluk1



Про це Насалик заявив на прес-конференції, яку дав за годину після закриття виборчих дільниць та оприлюднення екзит-полів.

За даними “Соціс”, Ігор Насалик отримав 27,1% голосів виборців, Руслан Марцінків – 25,4%. Таким чином, ці кандидати можуть стати учасниками другого туру виборів, який призначений на 15 листопада.

“Я вже почав працювати над другим туром. Який би не був вибір в другому турі, це буде вибір більшості міста. Базові принципи, які я озвучував у першому турі, залишаться і в другому. Програма не змінюється в залежності від того, який конкурент входить в другий тур. Ідея розвитку міста не змінюється. Моя програма є єдиною в Україні, де дані конкретні терміни того, коли впроваджуватимуться наші заходи з розвитку міста та коли відбуватиметься звітування перед мешканцями”, − розказав Насалик.

Він також висловив сподівання, що другий тур пройде за умов чеснішої боротьби.

“Конкуренти посадили 100 людей в кол-центрі, які під виглядом соціологічного дослідження займались тим, що паплюжили мене як кандидата. Я дуже багато про себе взнав із газет, які розповсюджувалися в місті. Хотілося б, щоб в другому турі була більш чесна боротьба, в незалежності від того, хто туди увійде. Не використовувалися такі брудні технології. Я перший сьогодні зранку побажав всім основним конкурентам успіху і отримав “Навзаєм”. Я шаную кожного з кандидатів. Я готовий сперечатися, але не в брудних технологіях, не в кількості білбордів, а в реалізації програм. Ми провели чесну кампанію. І спілкуючись зараз з конкурентами, можу сказати, що вони це оцінюють”, − підкреслив Насалик.

Читайте також:  “Мій маленький Ангел, я буду тобі крилами”: в мережі з’явилися фото дівчини із Микулинців, котра зaгuнyлa під час катання на санях (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook