facebook

У Мінську представили проект з виборів на Донбасі

Київ представив проект документа про застосування українських законів на місцевих виборах на Донбасі.

1704015



Україна представила на зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську проект документа, що регламентує застосування українських законів до місцевих виборів на непідконтрольних Києву територіях Донбасу, заявив спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік, передає Інтерфакс-Україна.

“На пленарному засіданні тристоронньої комісії Україна представила концепцію проекту закону України – я цитую: “Про особливості застосування законів України при проведенні місцевих виборів на територіях ОРДО і ОРЛО””, – заявив Сайдік в Мінську.

Крім того, він заявив: “Політична робоча група провела перший раунд обміну (думками) по робочому документу, що стосується умов проведення місцевих виборів в окремих районах Донецької та Луганської областей і продовжила розробку елементів проекту місцевих виборів”.

При цьому він вважає передчасним говорити про розбіжності сторін в питанні організації проведення місцевих виборів. “Я б не сказав, що вони не можуть домовитися. Вони обговорюють, вони слухають експертів БДІПЛ. Тому рано говорити про те, що вони не можуть домовитися”, – заявив Сайдік.

Читайте також:  Італія: служба захисту даних проти графи "батько-мати" на ID-картках дітей

Шукайте деталі в групі Facebook