facebook

Терористи в шоці: “бабла нєт і НЄ будєт”!

“Заблокована багатомільйонна схема фінансування терористів “ДНР/ЛНР” через одну з українських платіжних систем” – повідомляє “Українська правда”.

“Співробітники Служби безпеки спільно з Держслужбою фінмоніторингу виявили, що службові особи платіжного сервісу, перебуваючи у змові з представниками т.зв. урядів сепаратистів, продовжували підтримувати роботу терміналів на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей.

Програмно-технічні комплекси обслуговувалися дилерами платіжної системи, які пройшли реєстрацію у т.зв. “Міністерствах доходів та зборів “ЛНР/ДНР” та сплачували “податки” до бюджетів терористів. Згідно з оперативною інформацією дилери також щомісячно неофіційно матеріально підтримували представників “органів влади” бойовиків.

Під час проведення в Києві санкціонованих обшуків у головному офісі платіжної системи співробітники спецслужби вилучили сервери, через які забезпечувалася робота терміналів на тимчасово окупованих територіях.

Правоохоронці блокували 5 мільйонів гривень на двадцяти трьох рахунках, через які акумулювалися кошти від проведення операцій у т.зв. “ДНР/ЛНР”.

Відкрито кримінальне провадження.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх причетних до організації схеми з фінансування тероризму, зазначають в СБУ”.

Джерело – http://www.pravda.com.ua/news/2015/10/29/7086750/


Читайте також:  «Прикинься дурачком, побудеш зо три роки в псіхушці і вийдеш», – Україна шокована діями слідчих у справі вбивства тернопільської випускниці

Шукайте деталі в групі Facebook