facebook

Рогатинці передали військовим чергову партію допомоги

Днями з Рогатина відправили на передову чергову партію продуктів і теплого одягу. Це стало можливим завдяки підтримці простих людей.

P1300592


Зокрема, у магазині “Фрага” збір допомоги ініціювала Марія Кварценюк, брат та чоловік якої нині несуть службу на Сході. Волонтер з Букачівець Володимир Котнюх зварив для солдат буржуйку, а демобілізовані Тарас Хандога, Михайло Жирій та Дмитро Голій віддали військовим свої речі, котрі їм свого часу придбали волонтери. Таким чином вдалось надіслати посилки на передову землякам у Волноваху, Димитрів, а завтра пакунки відправлять у Піски, інформує Рогатка.

Волонтер Центру забезпечення військових Вікторія Тимків зазначає, що люди збайдужіли до війни, яка триває на Сході держави. Не кажучи вже про матеріальні пожертви, навіть до збору макулатури та склотари долучається дедалі менше краян. Кожен зациклений на власних проблемах, забуваючи, що наше мирне життя солдати відстоюють у важкій боротьбі.

Зазначимо, що у Рогатинському районі на базі РО Народного Руху України діє Центр забезпечення військових, який займається збором макулатури та склотари для придбання теплого одягу і амуніції бійцям АТО, а також збором продуктів і благодійних пожертв.

Читайте також:  З 1 серпня допомога по догляду за дитиною до трьох років не виплачується

Шукайте деталі в групі Facebook