facebook

На вулицях Івано-Франківська різко збільшилася кількість ДТП

Останнім часом у Івано-Франківську майже щотижня трапляються дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, у яких, на жаль, гинуть люди.

 Îäåññå íà Ëþñòäîðôñêîé äîðîãå ïðîèçîøëî ÄÒÏ



Такий сплеск аварійності експерти пов’язують з реорганізацією міліції і безкарністю водіїв, повідомляє ЗК.

До цієї думки схиляється і керівник прес-служби УДАІ в області підполковник міліції Мирослава Белдик. За її словами, такої кількості ДТП на автошляхах міста та області не було уже давно. А зараз імідж ДАІ послаблений, люди кажуть, що на дорогах нема патрулів, тож водії увірували у свою безкарність.

Як поінформувала Ммрослава Белдик, за дев’ять місяців у Івано-Франківську трапилось 690 ДТП. У 107-ми з них були потерпілі – 133 особи отримали травми і троє осіб, на жаль, загинули.

У 12 випадках винуватці втікали з місця пригод. Троє з них не вдалося розшукати й досі. Мова йде про водіїв, які на вулиці Січових стрільців збили 12-річного хлопця, на вулиці Галицькій 70-річного пенсіонера, котрий від отриманих травм помер у лікарні, та вчинили наїзд на пішохода у селі Микитинці.

Також нагадаємо, що подібний сплеск аварійності на дорогах був у середині 2000-х років, коли третій Президент України Віктор Ющенко вирішив ліквідувати ДАІ. Тож підозри, що збільшення кількості ДТП пов’язані з реформуванням міліції та послабленим іміджем ДАІ, мабуть, небезпідставні.

Читайте також:  Виїхав на зустрічну: у поліції розповіли про смертельну ДТП біля Тисмениці

Шукайте деталі в групі Facebook