facebook

На Івано-Франківщині два підприємства “забули” повернути державі земельні ділянки

Заборгованість за використання земельної ділянки без необхідних правових документів виявлено прокуратурою Івано-Франківська.

zemlya6_11



Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Встановлено, що 2 суб’єкти господарювання після закінчення договору оренди із міською радою не повернули власнику земельну ділянку загальною площею 0,7851 га та продовжували використовувати її для власних потреб безоплатно.

Внаслідок цього, за час фактичного використання землею, орендарі не сплатили до бюджету збитки у розмірі 571 тис. 777 грн.

У зв’язку із порушенням норм чинного законодавства, прокуратурою пред’явлено позов в інтересах держави в особі Івано-Франківської міської ради до двох суб’єктів господарювання про стягнення збитків, які нанесені за час фактичного використання земельної ділянки.

Господарським судом Івано-Франківської області прийнято рішення про задоволення позовних вимог прокуратури в повному обсязі та зобов’язано відповідачів сплатити до місцевого бюджету всю суму заборгованості.

Читайте також:  Біля залізничного вокзалу в Івано-Франківську патрульні затримали жінку, яка намагалася порізати собі вени (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook