facebook

У США дітям на Хелловін подарували начинені голками шоколадки

Поліцейські з’ясовують обставини події.

1706323



Дітям у населеному пункті Кеннетт-Сквер, штат Пенсільванія, на Хелловін подарували начинені голками шоколадні батончики. Про це йдеться в повідомленні поліцейського департаменту в Facebook.

Поліція настійно рекомендувала батькам терміново забрати і перевірити солодощі, що залишилися у дітей після свята. За даними правоохоронних органів, невідомі подарували чотирьом неповнолітнім, що збирали традиційну “данину”, солодкі батончики в обгортці.Ласощі були начинені схожими на голки предметами.

Солодощі віддані на експертизу, поліцейські з’ясовують обставини події.Чи постраждав хто-небудь в результаті інциденту, не уточнюється.

Хелловін – свято, що походить від традицій древніх кельтів і шотландців. Традиційно відзначається в англомовних країнах. Однією з традицій Хелловіна є випрошування солодощів дітьми в костюмах.

Раніше австралійська б’юті-блогер Хлоя Морелло продемонструвала, як зробити око на Хелловін, що максимально реалістично кровоточить.

Читайте також:  Пакетик «Мівіни» на два дні: неповнолітні львів’яни ледь не померли від голоду, поки їх мати десь поїхала

Шукайте деталі в групі Facebook