facebook

Порошенко пояснив зрив виборів в Маріуполі

Президент сподівається, що Рада прийме рішення, необхідне для проведення виборів в Маріуполі, на найближчому пленарному тижні.

1706304



Президент України Петро Порошенко заявив, що вибори в Маріуполі були зірвані через дії голови тервиборчкому. Про це він сказав в інтерв’ю українським телеканалам.

“На жаль, під час ситуації в Маріуполі, згідно з тією інформацією, що я маю, голова територіальної виборчої комісії, яка представляє одну з партій, яка зараз претендує на опозицію, фактично прийняттям низки незаконних рішень зірвав підготовку виборів і не дав можливості передрукувати бюлетені і провести вибори”, – сказав президент.

Порошенко висловив надію, що Верховна Рада ухвалить рішення, необхідне для проведення виборів в Маріуполі, на найближчому пленарному тижні.

Як повідомлялося, Маріупольський виборчком відмовився приймати виборчі бюлетені, надруковані в друкарні газети “Приазовский рабочий”. Таке рішення було прийнято через знайдені розірвані бюлетені, а також помилки в них.

Члени виборчкому звернулися до ЦВК з проханням перенести дату виборів в Маріуполі.

Глава Донецької облдержадміністрації ПавлоЖебрівський звинуватив у зриві місцевих виборів в Маріуполі Центральну виборчу комісію.

Читайте також:  Деталі відповіді Путіна на лист Порошенка про долю української льотчиці не будуть оприлюднені - Пєсков

Шукайте деталі в групі Facebook