facebook

Асоціація водоканалів України просить поновити на посаді Миколу Саєвича: комунальники написали звернення Анушкевичусу (документ)

Близько чотирьох десятків представників Асоціації зібралися в Івано-Франківську, з проханням до міської влади переглянути звільнення Миколи Саєвича.

12204528_520683188090697_270658879_n


Зокрема, на прес-конференцію з’їхались працівники профільних установ із усієї України: з Чернігова, Тернополя, Білої Церкви, Сум, Кіровограду, Вінниці, Борисполя, Яремче, Берегово, Мукачеве та інших міст, передає Фіртка.

Українська Асоціація підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» стурбована ситуацією, викликаною звільненням з посади генерального директора комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром».

Представники водоканалів з усієї України кажуть, підприємство за багатьма показниками є лідером серед підприємств даної галузі.

Відтак, для них рішення міського голови Віктора Анушкевичуса звільнити Миколу Саєвича з посади виглядає незрозумілим. Саме тому, сьогодні в Івано-Франківську вони зібрались, щоб провести прес-конференцію та висловити власну думку з даного приводу.

Президент Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства “УКРВОДОКАНАЛЕКОЛОГІЯ” Юрій Жерліцин, зазначив, що приїхав «стати не просто на захист колеги, а на захист тих справ, які він зробив».

«Була спроба це перетворити в розмову 5-6 осіб. Щоб ви розуміли, непросто було створити такий формат», – зазначив президент Асоціації.

За словами Жерліцина, сьогодні підготують відповідне звернення до міського голови з проханням пояснити причини звільнення Миколи Саєвича.

Тому профільні спеціалісти, голова профкому, представники водоканалів з інших міст і члени ради залишились для напрацювання відповідного проекту рішення.

Як повідомляє ГК, наразі учасники конференції написали звернення до міського голови та підписали його. Один примірник віддали заступнику міського голови Івано-Франківська, другий  – голові Наглядової ради, а третій залишиться у профільній Асоціації.

 

Читайте також:  У Городенці п'яний на мопеді влетів в бетонний паркан

Шукайте деталі в групі Facebook