facebook

Вечір боксу в Казані: Дві поразки росіян і новий чемпіон

Відразу п’ятеро російських боксерів зі світовим ім’ям виступили під час шоу в Казані.

1708203


4 листопада в Казані відбувся вечір боксу російської компанії “Світ боксу”, в якому виступили кілька яскравих місцевих боксерів, які входять в еліту світового боксу або наближаються до неї.

Виступ російських боксерів відбувся з перемінним успіхом – Росія отримала нового чемпіона світу, потім одного втратила, але найнесподіванішою стала поразка Дмитра Кудряшова, який вважався головним конкурентом нашого Олександра Усика в боротьбі за бій проти чемпіона світу за версією WBO Кшиштофа Гловацкі.

Едуард Трояновський – Сезар Куенка

Першим порадував місцеву публіку росіянин Едуард Трояновський (23-0, 20 КО), який здобув перемогу над чемпіоном світу за версією IBF в першій напівсередній вазі аргентинцем Сезаром Рене Куенкою (48-1, 2 КО).

Бій проходив з перевагою Трояновського, але розв’язка вийшла трохи скандальна. У шостому раунді Куенка підняв Трояновського небоксерським прийомом, але при цьому впав сам, і поскаржився рефері на травму. Рефері зупинив бій, зафіксувавши перемогу Едуарда Трояновського технічним нокаутом, але це рішення рефері викликало бурхливу реакцію самого Куенки, який сподівався на дискваліфікацію суперника.

Дмитро Кудряшов – Оларенваджу Дуродола

Головна сенсація вечора – нігерійський важкоатлет Оларенваджу Дуродола (22-2, 20 КО) здобув перемогу технічним нокаутом у другому раунді над небитим раніше росіянином Дмитром Кудряшовим (18-1, 18 КО).

Дуродола дуже активно почав бій, викидаючи багато ударів, але, захопившись своєю атакою, пропустив важкий удар Кудряшова, після якого ледь втримався на ногах. Дмитро кинувся добивати нігерійця, але той стояв і навіть зумів витримати страшний удар Кудряшова по корпусу. Перший раунд закінчився обміном ударами.

А ось з самого початку другого раунду Дуродола знову пішов вперед, і його удари стали все частіше досягати голови Кудряшова. Одним з них він потряс Кудряшова, після чого притиснув його до канатів і почав обсипати градом ударів.

Читайте також:  Український прапор в Італії: франківець виборов бронзу на чемпіонаті з силового екстриму. ФОТО

Ситуація для Кудряшова все погіршувалася і погіршувалася, і в якийсь момент стало зрозуміло, що альтернативи зупинці бою немає – може бути важкий нокаут, що і зробив рефері.

Рахім Чакхієв – Ола Афолабі

Більше – в наступному бою Рахім Чакхієв програв британцеві Оле Афолабі (22-4-4, 11 КО) і втратив свій титул чемпіона світу за версією IBO в першій важкій вазі.

Денис Лебедєв – Латіф Кайоде

Але далі для росіян пішло прогнозовано. Чемпіон світу за версією WBA в першій важкій вазі росіянин Денис Лебедєв (28-2, 21 КО) впевнено захистив свій титул у двобої з нігерійцем Латіфом Кайоде (21-1, 16 КО), перемігши його технічним нокаутом у восьмому раунді.

На а в головному поєдинку вечора Олександр Повєткін технічним нокаутом в 12-му раунді переміг поляка Маріуша Ваха.

Шукайте деталі в групі Facebook