facebook

“Саакашвілі показав свою неспроможність як менеджера”

3 листопада Окружний адміністративний суд Одеської області відмовив у позові Олександрові Боровику. Він балотувався на посаду мера Одеси від партії “Солідарність”. Боровик оскаржував результати виборів і вимагав проведення другого туру.

Georgia's President Saakashvili reacts during a joint news conference with NATO Secretary General Rasmussen in Tbilisi



Міським головою став колишній “регіонал” Геннадій Труханов. Набрав 51,3% голосів. Друге місце посів Боровик — 24,5%. Він — радник губернатора Одещини Міхеіла Саакашвілі. В облдержадміністрації очолює “Агентство з питань інвестицій та розвитку”.

— Для Саакашвілі (президент Грузії 2004–2013 років. — “ГПУ”) дуже важлива історія успіху, — каже політолог 38-річний Віктор Таран. — Від початку політичної кар’єри він ламав систему, запроваджував реформи і долав корупцію. Саакашвілі не може собі дозволити програвати. Зараз повинен визнати: ставка на Боровика — хибна. Губернатор занадто покладається на свою команду. А там вистачає недостатньо професійних людей.

Саакашвілі не відпрацював механізми захисту кожного бюлетеня. Показав свою неспроможність як менеджера. Тепер не зможе довести, що вибори були сфальсифіковані.

Читайте також:  Пoмeрлa рідна дитина і батько, а дружина вийшла за іншого: така правда очікувала звiльнeного з пoлoнy бійця

Шукайте деталі в групі Facebook