facebook

Неповнолітня втікачка проміняла сільську школу на роботу столичної посудомийниці

Спецгрупа працівників прикарпатської міліції напередодні затримала біля станції метро “Хрещатик” і доставила додому 14-тирічну Оксану Данів з Єзуполя, що під Івано-Франківськ.

Oksana-Daniv



Дівчинка зникла ще в середині жовтня. Відпрацювавши усі можливі варіанти її зникнення, правоохоронці вийшли на слід дівчинки у Києві. Туди вона дісталася, скориставшись популярним сервісом “Bla bla car”.

Спершу затримана не зізнавалася, ким є насправді. Та все ж з часом розповіла, що пішла з дому через сварку з бабусею (батьки працювали за кордоном). У Києві працювала посудомийницею, жива на орендованій квартирі з іншими дівчатами.

Прикметно, що батьки зниклої, хоча й повернулися додому із заробітків, у розшуках дівчини особливо не допомагали. Зокрема її тато, повідомило джерело в УМВС, не схотів їхати на пошуки доньки у Київ, бо у нього “будова”.

Відносно дорослих складено адміністративний протокол згідно зі ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також:  Ця історія сталася в школі. На батьківських зборах адекватний батько всього однією фразою поставив на місце зграю скаженілих матусь

Шукайте деталі в групі Facebook