facebook

Порошенко приміряв нову військову форму

Волонтери розробили нову військову форму.


1594863
Міністерство оборони України розпочало випробування експериментальних зразків нової форми для військовослужбовців Збройних Сил, пошитої зі спеціальної тканини українського виробництва, повідомив міністр оборони Степан Полторак сьогодні на зустрічі з представниками “волонтерського десанту“, що відбулася в Адміністрації президента.

На цій зустрічі Полторак подарував один з комплектів військової форми президенту України Петру Порошенку, яку він тут же приміряв на себе.

“На сьогодні є експериментальне носіння нової форми одягу. Вона дуже зручна, матеріал, до складу якого входить льон, відповідає всім нормам НАТО, і найголовніше, він на 30 відсотків дешевше, ніж той, що ми купували в минулому році, і він українського виробника”, – сказав міністр оборони.

У свою чергу, волонтери повідомили главі держави, що на розробку нового зразка форменого одягу за їхньої участі знадобилося півдня.

 

Раніше Порошенко заявив, що останнім часом спостерігається деескалація конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, 8 березня про завершення відведення військової техніки від лінії зіткнення заявили українські військові. На останньому, четвертому етапі відводу озброєнь були передислоковані системи залпового вогню “Ураган”.
До цього українські військові відвели протитанкові гармати МТ-12 “Рапіра”, самохідні артилерійські установки “Акація” та реактивні системи залпового вогню БМ-21 “Град”.
Сепаратисти ДНР оголосили про закінчення відведення важких озброєнь ще 1 березня. Цей факт підтвердив Петро Порошенко.
Читайте також:  Коли, та в яких областях України буде діяти воєнний стан

Шукайте деталі в групі Facebook