facebook

У Внуковому виникла тиснява через масове скасування рейсів до Єгипту

Кілька пасажирів звернулися за допомогою до медиків.

1709137


У московському аеропорту Внуково в зоні вильоту через скасування рейсів до Єгипту почалася тиснява. Про це помічниця дитячого омбудсмена РФ Павла Астахова Анна Левченко повідомляє у своєму Twitter.

“Вже кілька пасажирів звернулися за допомогою до медиків в аеропорту Внуково, де виникла тиснява через масове скасування рейсів до Єгипту”, – написала вона.

За її словами, пасажири скасованих рейсів, яких залишається близько півтори тисячі, проходять процедуру скасування реєстрації – анулювання митної печатки.

Офіційний представник аеропорту Внуково зокрема повідомив Газете.Ru, що скасування відбулися штатно, “пасажири першого скасованого рейсу вже залишили будівлю аеропорту, сім транзитних пасажирів були розміщені в готелі”.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін схвалив ідею ФСБ призупинити авіасполучення з Єгиптом до з’ясування причин катастрофи А321.Повідомлення на всіх рейсах між Росією і Єгиптом було призупинено з 20:00 мск (19:00 за Києвом) п’ятниці.

Раніше низка країн, включаючи Великобританію, Ірландію, Францію і Нідерланди, призупинили регулярні рейси в Шарм-еш-Шейх.

Літак російської авіакомпанії “Когалимавіа” зазнав аварії 31 жовтня незабаром після вильоту з аеропорту курортного Шарм-еш-Шейха. Загинули всі 224 людини, що перебували на борту. Більшість загиблих були росіянами. На борту також перебували четверо громадян України і один білорус.

Читайте також:  В Калуші через негоду знесло утеплення з дев’ятиповерхівки

Шукайте деталі в групі Facebook