facebook

Росія призупинила авіасполучення з Єгиптом

Авіасполучення призупинено на регулярних, чартерних та транзитних рейсах між Росією і Єгипет.

1709132



Повідомлення на всіх рейсах між Росією і Єгиптом зупинено з 20:00 мск (19:00 за Києвом) п’ятниці. Всі авіакомпанії, які здійснювали перельоти, проінформовані, повідомив журналістам міністр транспорту РФ Максим Соколов, передає РИА Новости.

“Сьогодні з 20 години за московським часом припинено авіасполучення на регулярних, чартерних та транзитних рейсах між РФ і Арабською Республікою Єгипет. Відповідні телеграми дані під всі авіаційні компанії, їх дев’ять, які здійснювали ці перельоти, і всі аеропорти РФ, які брали ці борти, – їх понад 20”, – сказав Соколов.

Раніше президент РФ Володимир Путін погодився з рекомендаціями призупинити авіасполучення з Єгиптомдо з’ясування причин катастрофи А321. Глава держави також доручив забезпечити сприяння громадянам Росії у поверненні з Єгипту.

Нагадаємо, літак російської авіакомпанії “Когалимавіа” зазнав аварії 31 жовтня незабаром після вильоту з аеропорту курортного Шарм-еш-Шейха. Загинули всі 224 людини, що перебували на борту. Більшість загиблих були росіянами. На борту також перебували четверо громадян України і один білорус.

Читайте також:  СБУ заблокувало оформлення паспортів у ЦНАПах та «Паспортних сервісах»

Шукайте деталі в групі Facebook