facebook

У РФ мають намір зробити Крим альтернативою Єгипту

Аксьонов доручив розробити програму туризму на півострові, що не поступається Єгипту і Туреччині.

1709288



Так званий глава Криму Сергій Аксьонов доручив розробити програму колективного розміщення туристів, які не поступаються за ціною і якістю відпочинку в Єгипті та Туреччині, повідомляє Інтерфакс.

На думку Аксьонова, півострів “готовий стати альтернативою закордонним курортам і активно розвивати внутрішній російський туризм”. Він додав, що зібрано всі матеріали для надання інформаційної та організаційної підтримки туристичним операторам.

У свою чергу, міністр курортів і туризму Криму Сергій Стрельбицький зазначив, що “Південний берег Криму завдяки сухому субтропічного клімату оптимально підходить для відпочинку восени, для загального оздоровлення, а також для профілактики і лікування низки захворювань”.

За даними так званої влади півострова, на сьогоднішній день в Криму цілий рік працюють 262 готелі і санаторії. Крім того, на території півострова є 37 критих басейнів, в низці готелів успішно впроваджено обслуговування за системою “все включено”, підкреслюється на сайті.

Водночас, на думку виконавчого директора Асоціації туроператорів Росії Майї Ломідзе, оптимальною заміною турів до Єгипту буде перебронювання інших напрямків, серед яких Таїланд, ОАЕ, Індія і Шрі-Ланка.

Нагадаємо, 31 жовтня над Синайським півостровом зазнав аварії російський авіалайнер А321. Слідчі встановили, що авіакатастрофу спровокував вибух у літаку.

У зв’язку з цим багато країн припинили польоти до низки міст Єгипту і над Синайським півостровом зокрема. Великобританія і Росія почали евакуацію своїх туристів з країни. На цей час у Єгипті залишаються близько 80 тисяч російських туристів.

Читайте також:  РФ підняла по тривозі з'єднання і частини Повітряно-космічних сил

Шукайте деталі в групі Facebook