facebook

Військові повідомляють про обстріли Пісок

На сході України тривають обстріли.

1709317



У Донбасі сепаратисти тричі обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

“Після 06.00 в Авдіївці в напрямку Спартака працював снайпер. Після 13.50 по позиціях сил АТО в Пісках бойовики вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що в Сватовому військові сапери проводять роботи всередині складу ракетно-артилерійського озброєння. За день очищено більш як 2 га території та знищено понад дві тисячі вибухонебезпечних предметів.

Тривають роботи з очищення території навколо ліній електропередач Вуглегірської ТЕС. У суботу розміновано під’їзні шляхи в районі Попасної.

Сепаратисти в своїх групах у соцмережах повідомляють про обстріл в районі Донецька. Вони звинуватили українських військових в обстрілі своїх позицій з боку Пісок.

Раніше сьогодні сепаратисти звинуватили ЗСУ в обстрілі Донецька. Зазначалося, що від “Граду” постраждав житловий будинок.

Відзначимо, військові та сепаратисти вже кілька днів поспіль заявляють про збільшення кількості обстрілів у зоні АТО з боку супротивника.

Читайте також:  Горбунов заявив цього разу, що готовий віддати свій особистий орден військовим через те що його “зробили злочинцем”

Шукайте деталі в групі Facebook