facebook

Автор фільму “Крым. Путь на Родину” розкрив деякі деталі створення стрічки

Знімальна група російського фільму була вражена пам’яттю Путіна

1594854


Російський журналіст Андрій Кондрашов, який зняв фільм “Крым. Путь на Родину” до річниці анексії півострова Росією, в інтерв’ю РІА Новости розповів про деякі подробиці зйомок.

За словами Кондрашова, необхідно було реконструювати деякі події за допомогою акторів.

Він стверджує, що жителі Криму нібито позбулися майже від усіх речей, які пов’язували їх з Україною. Кондрашов розповів, що складнощі з’явилися, коли знімальна група стала шукати військове і міліцейське обмундирування і форму різних служб.

“Виявилося, що це величезна проблема. Нам говорили люди: “Ви що думаєте, що у нас тут як білі прийдуть – ми одні, а як червоні прийдуть – ми інші? Ми спалили всю цю форму або відправили на материк, щоб її навіть не було”, – стверджує журналіст.

Також Кондрашов зазначив, що членів групи вразила феноменальна пам’ять президента Росії Володимира Путіна.

“Перше інтерв’ю ми записували буквально по слідах цих подій, і нашою метою було не упустити жодну деталь, щоб все було свіжо в пам’яті. Ми недооцінювали в той момент головного учасника кримських подій – Володимира Володимировича, тому що всі деталі аж до найдрібніших подробиць потім, через півроку, він ще раз абсолютно спокійно нам переказував”, – розповів Кондрашов.

Вперше анонс цього фільму був показаний на телеканалі Россия 1 в неділю, 8 березня. У цьому уривку Путін розповідає, що російські спецслужби готові були “вийняти” Віктора Януковича “прямо з Донецька, по суші, по морю і з повітря”.

Читайте також:  Білий дим і моментальна задуха, слабкість: постраждалі від хімічної атаки в Маріуполі розповіли про пережите

Шукайте деталі в групі Facebook