facebook

Президент ФФУ: Головна мета – це вихід у Євро-2016

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко побував в гостях у збірної України перед матчами відбору на Євро-2016 з командою Словенії

1711127



“Всі ви відчуваєте колосальну увагу до матчу. Це підтверджується кількістю охочих придбати квиток на гру, яких втричі більше, ніж місць на стадіоні. Всі ми усвідомлюємо значення цієї гри для суспільства, якому важливо об’єднатися сьогодні, як ніколи. А футбол виконує цю функцію єднання сильніше за будь-який інший вид людської діяльності.

Головна мета – це вихід до Євро. Ніщо не повинно відволікати вас від розуміння цього завдання. Перспектива зіграти на турнірі з найкращими командами континенту – відмінна мотивація! Вона повинна налаштувати всіх вас на максимальну самовіддачу у двох іграх, які відокремлюють нашу країну від здійснення мрії, що зробить щасливою всіх українців. Пам’ятайте – ви найкращі і ми з вами”, – сказав Павелко на зустрічі з гравцями.

Матч Україна – Словенія у прямому ефірі покажуть телеканали Україна і Футбол 1. Додамо, що на СПОРТ bigmir)net буде доступна текстова онлайн трансляція матчу, який розпочнеться о 19:00.

Нагадаємо, що збірна України вже грала в стикових матчах зі Словенією. Тоді у відборі на Євро-2000 наша команда на виїзді поступилася з рахунком 1:2, а вдома зіграла внічию, віддавши путівку у фінальну частину турніру словенцям.

Зазначимо, що екс-наставник збірної України Йожеф Сабо, чия збірна України програла Словенії в стиках Євро-2000, не хотів, щоб ця команда нам випала знову.

Читайте також:  Франківці подолали 42,2 км на Maratona di Roma (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook