facebook

Два сиквели “50 відтінків сірого” зніматимуться одночасно

Головні ролі в продовженні еротичної драми знову виконають Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан.

1712092



Студія Universal заявила, що зйомки двох сиквелів гучного фільму “50 відтінків сірого” триватимуть одночасно, про це пише видання Just Jared. Головні ролі в продовженні еротичної драми знову виконають Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан.

Картини під назвою “На 50 відтінків темніше” і “50 відтінків свободи” будуть засновані на однойменних романах письменниці Е. Л. Джеймс. Режисером виступить американець Джеймс Фоулі.

За сюжетом студентка Анастейша Стіл знайомиться з мільярдером Крістіаном Греєм. Між людьми зав’язуються романтичні стосунки, і незабаром дівчина дізнається про нетрадиційні сексуальні захоплення коханого. У продовженні фільму йтиметься про стосунки пари після розкриття таємниці Грея, а згодом про їхню сім’ю.

За попередньою інформацією, фільм “На 50 відтінків темніше” вийде на екрани 10 лютого 2017 року, а “50 відтінків свободи” глядачі зможуть побачити 9 лютого 2018 року. Поки невідомо, коли стартують зйомки сиквелів.

Зазначимо, що “50 відтінків сірого” зібрав у світовому прокаті більш як 410 мільйонів доларів, що в десять разів перевищило бюджет картини. Раніше повідомлялося, що трилогія роману “50 відтінків сірого” отримала продовження.

Читайте також:  Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон розбагатіли завдяки фільму "50 відтінків сірого"

Шукайте деталі в групі Facebook