facebook

Начальник управління культури міськвиконкому Мирослав Петрик стверджує, що в його однокімнатній квартирі живе восьмеро людей (відео)

13 листопада, франківські волонтери прийшли до міського голови Віктора Анушкевичуса, щоб з’ясувати за які заслуги начальник управління культури міськвиконкому Мирослав Петрик отримав з міського бюджету 475 тисяч гривень на придбання житла.

 tpivkNAOfrQ



Віктор Анушкевичус зазначив, що Мирослав Петрик вже кілька років стояв на квартирній черзі, адже його сім’я, яка на сьогоднішній день налічує 8 людей, проживає в однокімнатній квартирі.

Крім того, міський голова запросив самого Петрика, щоб той розповів про свої житлові умови.

В свою чергу волонтери вважають, що по при всі виправдання, коли країна знаходиться в стані війни роздавати квартири держслужбовцям – недоцільно. Адже є сім’ї загиблих бійців, які набагато більше потребують допомоги.

Зокрема, це вдова Тараса Шевченка, який загинув у зоні АТО ще 19 травня, Ірина. Зараз жінка проживає в однокімнатній квартирі з двома різностатевими дітьми. Більше того, з моменту смерті її чоловіка до них жодного разу не навідалися соцпрацівники, щоб оглянути умови проживання. Допомога в основному надходить від волонтерів.

Щодо Мирослава Петрика, то волонтери пообіцяли навідатися до посадовця в гості. Адже в них є сумніви, що в однокімнатній квартирі проживає така кількість людей, тим більше у Петрика є двоє дорослих синів, які вже самі повинні заробляти собі на життя.

https://pp.vk.me/c629315/v629315767/21a54/_MvkoQLRnYM.jpg

Читайте також:  Тягнув тіло по асфальту вісім метрів: п’яний водій сміттєвоза збив матір з дитиною (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook