facebook

Посол Республіки Хорватія вшанував пам’ять Героя Небесної Сотні Романа Гурика (фото)

У рамках робочої поїздки на Івано-Франківщину Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Хорватія в Україні Томіслав Відошевіч, 12 листопада, відвідав Прикарпатський університет.

035


Під час даного візиту відбулася зустріч ректора університету Ігоря Цепенди з високоповажним гостем, на якій також були присутні перший секретар Посольства Республіки Хорватія в Україні Елена Періч, радник голови Івано-Франківської ОДА Віталій Запухляк, проректор з наукової роботи Андрій Загороднюк, проректор з науково-педагогічної роботи Галина Михайлишин, директор Інституту туризму Володимир Великочий, завідувач кафедри політичних інститутів та процесів Інституту історії, політології і міжнародних відносин Василь Марчук, передає Фіртка з посиланням на прес-службу університету.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Хорватія в Україні Томіслав Відошевіч під час перебування в університеті вшанував пам’ять Героя Небесної Сотні Романа Гурика – студента філософського факультету Прикарпатського університету, котрий загинув на Євромайдані 20 лютого 2014 року. Томіслав Відошевіч поклав квіти до Обеліску.

Читайте також:  На Прикарпатті випав чорний дощ. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook