facebook

У Донецькій області знайдено вбитими трьох осіб

У селі Зайцеве в приватному будинку знайдено тіла двох жінок і чоловіка.

1713811



У селі Зайцеве Донецької області знайдено тіла двох жінок і одного чоловіка зі слідами насильницької смерті. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

За словами в.о. начальника Артемівського районного відділу поліції Володимира Гончарова, сьогодні, 16 листопада, о 10:50 від інспектора поліції телефоном надійшло повідомлення, що в селі Зайцеве в одному з приватних будинків були виявлені невстановлені трупи чоловіка і двох жінок з ознаками насильницької смерті.

Наголошується, що правоохоронцями проводиться розслідування обставин скоєного кримінального правопорушення, а також робота щодо встановлення свідків і можливих очевидців події.

“На цей час особи вбитих жінок встановлені. Одна із загиблих – 78-річна пенсіонерка, інша – 39-річна безробітна. Обидві постраждалі – місцеві жительки. Чоловік імовірно військовослужбовець, його дані встановлюються”, – йдеться в повідомленні.

Здійснюються заходи, спрямовані на встановлення особи винуватців вбивства, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом вбили сім’ю пенсіонерів заради 200 гривень.

Читайте також:  Стали відомі деталі ДТП на Тисмениччині

Шукайте деталі в групі Facebook