facebook

В Івано-Франківську водій ПАЗу на пішоходному переході збив жінку насмерть

17 листопада о 16:30 в Івано-Франківську на вулиці Тисменицькій відбулося ДТП.

thumb_image1


Автобус ПАЗ збив на пішохідному переході жінку. Жінка померла одразу. На місці працює слідчо-оперативна група, повідомляє кореспондент Stanislavske.tv з місця аварії.

Водій знаходиться в шоковому стані.

Як відомо зі слів очевидців, близько 16:30 автобус ПАЗ збив на пішохідному переході жінку. Водій стверджує, що їхав на зелене світло і більше нічого додати не може, адже знаходиться в шоковому стані. Правоохоронці перевірили водія та не виявили вмісту спиртного. Також водій здав кров на перевірку.

Відомо, що на місце ДТП прибула швидка медична допомога, яка намагалась врятувати жінку за допомогою непрямого масажу серця. Все ж, жінка померла на місці, повідомляє кореспондент.

Станом на 20:00 слідчо-оперативна група продовжує працювати. Обставини встановлюються. Правоохоронці у сумочці жінки знайшли телефон та намагаються повідомити рідних про жахливу звістку.

Жінка літнього віку. Рухалась на пішохідному переході з ящиком у руках. Водій, здійснивши наїзд, проволочив тіло ще кілька метрів, намагаючись зупинитись.

Нагадаємо, що більше трьох годин тіло знаходиться на тому ж місці. На Тисменицькій трасі спостерігається кілометровий затор.

Також повідомляємо, що в напрямку вул. Незалежності до вул Тисменицької трапилось три ДТП. Інші дві аварії без жертв.

Читайте також:  Гвалтують і б'ють замість захисту: мережу вразило фото дитини, що стала жертвою "копів" в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook