facebook

Буффон назвав найкращого воротаря своєї епохи

Голкіпер Ювентуса і збірної Італії Джанлуїджі Буффон вважає іспанця Ікера Касільяса найкращим воротарем свого часу.

1715566



Воротар збірної Італії і Ювентуса Джанлуїджі Буффон поділився думкою про найкращих воротарів світу, а також назвав форвардів, проти яких йому було грати найскладніше:

“Найкащий воротар моєї епохи – Ікер Касільяс. Він завжди був найкращим з його руками. Люди ж завжди говорять, що найкращими “кіперами” в історії футболу є Лев Яшин, Рікардо Самора, Діно Дзофф, Зепп Майєр, Гордон Бенкс.

Якби мені довелося назвати кількох найсильніших голкіперів мого часу, то це були б Петер Шмайхель, Вальтер Дзенга, Джанлука Пальюка, Андоні Субісаррета.

Якщо ж говорити про останню декаду, це Петр Чех і Ікер Касільяс – вони найкращі. В останні три роки вражає Мануель Нойєр – він фантастичний у грі в повітрі. Чех же найбільш збалансований і стабільний воротар.

Найсильніші нападаючі, з якими я зустрічався? Рауль, Фернандо Торрес. Свого часу дуже сильну гру показував Ісмаель Урсаїс”, – передає слова Буффона Football Italia.

Нагадаємо, раніше Джанлуїджі Буффон сказав, що він не хоче, щоб головний тренер збірної Італії Антоніо Конте залишав свою посаду після Євро-2016.
За матеріалами: football.ua

Читайте також:  "СЕВІЛЬЯ" ВСТАНОВЛЮЄ РЕКОРД І ВТРЕТЄ ПОСПІЛЬ ПЕРЕМАГАЄ У ЛІЗІ ЄВРОПИ

Шукайте деталі в групі Facebook