facebook

“Бідний наглий депутат”. Ярослав Бачкур отримав кошти на лікування не лише з міського бюджету, а й в “Укрнафті”

Ярослав Бачкур отримав кошти на лікування не лише з міського бюджету, а й у ПАТ “Укрнафта”, де він працює.

maxresdefault


Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила активістка Наталя Сербин.

Я думаю, що багато людей мають в Івано-Франківську такі ж проблеми з суглобами, але вони ж не такі “бідні”, як шанований депутат… І тут саме цікаве… Бачкур хитрий, він ще вирішив попросити таку ж суму грошей і в “Укрнафті”, де зараз працює. І як Ви гадаєте – 160 000 грн. цьому “бідному” чоловіку ще з “Укрнафти” дали. Я думаю, що на цьому великому підтриємстві є чимало людей, які мають різні проблеми зі здоров”ям. Але п.Бачкуру наср…ти на людей . Він на своїх суглобах вирішив бізнес провадити. Зараз його баланс 320 000 грн. Франківці, цю людину Ви обрали два рази депутатом міської ради. Уявіть скільки раз він обдурив нас з Вами… Висновки робіть самі. Але 160 000 п. Бачкур мусить віддати, бо 2 комплекти протезів одинакових йому явно не потрібно“, – написала Наталія Сербин.

http://kurs.if.ua/media/gallery/full/b/a/bachkur.jpg

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус підписав два розпорядження про надання одноразової матеріальної допомоги депутатам Івано-Франківської міської ради Роману Микулі (ВО “Свобода”) та Ярославу Бачкуру (ВО “Батьківщина”).

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус підписав розпорядження про виділення з міського бюджету 475 тисяч гривень на придбання житла для начальника управління культури міськвиконкому Мирослава Петрика.

Читайте також:  “Укрнафта” найближчим часом планує відновити видобуток на Битків-Бабченському родовищі

Шукайте деталі в групі Facebook