facebook

На Донбасі нарахували понад 50 обстрілів за добу

Військові заявляють про 37 обстрілів, сепаратисти – 14.

1716646



З 18.00 неділі до 6.00 понеділка сепаратисти 37 разів відкривали вогонь у бік позицій українських військових, переважно – на Донецькому напрямку, повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Загарбники вели вогонь у всіх напрямках лінії розмежування. Як зазвичай, більшість провокаційних обстрілів сталося саме на Донецькому напрямку”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, сепаратисти вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в напрямку Опитного, Мар’їнки, Невельського, Новгородського і Авдіївки.

Прицільний вогонь члени НЗФ відкривали із мінометів, озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї по Майорську, Зайцевому, Станиці Луганській, Грантіному і Широкиному.

Водночас в ДНР заявляють про 14 обстрілів за минулу добу.

За даними “міноборони”, під вогнем опинилися околиці і передмістя Донецька: селище Старомихайлівка в Кіровському районі на заході міста, сусідній Петровський район, територія аеропорту на півночі міста і розташовані поруч із ним населені пункти – село Спартак, селище Жабуньки. Крім того, обстріляне селище Залізна Балка під Горлівкою.

Обстріли велися “із застосуванням артилерії, мінометів, БМП і стрілецької зброї”, заявляють у ДНР.

Крім того, повідомляється про обстріл села Саханка біля Маріуполя. “Близько 20:00 противник відкрив вогонь по селу Саханка Новоазовського району. Обстріл тривав близько 40 хвилин”, – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, військові кілька днів відзначають зростання кількості обстрілів в зоні АТО. Так, напередодні повідомлялося про 40 обстрілів.

Читайте також:  Рудоволоса і зі збільшеними губами: полтавчанка стала "Місіс королевою краси" в окупованому Криму

Шукайте деталі в групі Facebook