facebook

Кобзона в Донецьку охороняли 17 спецназівців

Кобзон взяв участь у гала-концерті “Зірки світового балету”, який проходив на сцені “Донбас опери”.

1716717


Вчора ввечері у Донецьку виступив російський артист Йосип Кобзон. 78-річний співак, який вже вп’яте відвідав самопроголошену ДНР з моменту її утворення, пересувався по місту в супроводі 17 автоматників, пише РИА Новости Україна.

Кобзон взяв участь у гала-концерті “Зірки світового балету”, який проходив на сцені “Донбас опери”. Він виконав програму військових пісень, серед яких була – “Нам не треба чужої території”. За словами організаторів на заході були присутні близько 600 глядачів.

“Сьогодні закриття міжнародного фестивалю “Зірки світового балету”. Він проходив два дні. На сцені нашого театру були представлені такі країни, як Казахстан, Японія, Болгарія, Республіка Білорусь і Росія. Особливістю є те, що участь брали три володарі гран-прі. Серед них Андрій Писарєв і представник Республіки Білорусь Костянтин Геронік”, – заявив представник театру інформагенству.

Нагадаємо, що Йосип Кобзон відвідує Донецьк вже не в перший раз. Рік тому він виступив на сцені донецького Оперного театру, а також заспівав на останньому дзвонику для школярів ДНР. У серпні цього року російський співак і депутат Держдуми отримав звання “героя ДНР”.

Читайте також:  Через пиятику батьків загинуло немовля

Шукайте деталі в групі Facebook