facebook

Динамо обіграє Порту в Лізі чемпіонів

Динамо обіграє Порту з рахунком 2:0 в матчі 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

1717684


Старт поєдинку активніше почали футболісти Порту, але в другій половині першого тайму активніше стали грати футболісти Динамо. Свій перший гольовий момент підопічні Сергія Реброва створили на 28-й хвилині. Тоді Андрій Ярмоленко прострілив з правого флангу в центр воротарського на Дениса Гармаша. Останній головою пробив по воротах Порту, але удар прийняла на себе штанга. Жуніор Мораес міг добити м’яч у ворота з кількох метрів, але м’яч полетів поряд зі штангою.

Динамо продовжувало атакувати, і це принесло свої плоди на 35-й хвилині. Тоді Андрій Ярмоленко холоднокровно реалізував пенальті, призначений за фол Жанеллі Імбюля на Сергієві Рибалці у власному штрафному. Лідер атак Динамо розвів м’яч і голкіпера по різних кутах, відкривши рахунок у поєдинку.

Наприкінці першого тайму Порту потяглося вперед, але часу, що залишився у першій половині зустрічі, їм не вистачило.

У перерві тренер португальського клубу Хуан Хулен Лопетегі зробив заміну. Замість захисника Перейри на поле вийшов Андре Андре. Перші хвилини другого тайму Порту виглядав добре в атаці, змусивши Динамо більше грати в захисті.

Кияни, витримавши стартовий пресинг португальців після перерви, стали агресивніше грати під час своїх атак. На 62-й хвилині зустрічі Денис Гармаш міг збільшити рахунок, опинившись перед голкіпером, але не зумів обіграти досвідченого голкіпера, пробивши прямо в нього. Однак через 2 хвилини Дерліс Гонсалес таки змінив рахунок на табло. Парагваєць завдав удар верхом з-за меж штрафного. Касільяс намагався рукою перевести м’яч, але той зрадницьки опустився за лінією воріт.

Порту до фінального свистка мав два стовідсоткові моменти, але обидва рази на виручку Динамо приходив каркас воріт Шовковського. Рахунок зустрічі 2:0 на користь Динамо, і «дракони» зазнають своєї першої поразки в цій Лізі чемпіонів.

Читайте також:  Ювентус – Барселона 1:3 Онлайн трансляція матчу фіналу Ліги чемпіонів

Порту – Динамо Київ 0:2

Голи: Ярмоленко, 35 (пен), Гонсалес, 64

Порту: Касільяс, Мартінс Інді, Маркано, Перейра (Андре Андре, 46), Лайюнь, Імбула (Корона, 67), Данілу Перейра, Браімі (Освальдо, 67), Рубен Невеш, Тельо, Абубакар.

Динамо: Шовковський, Хачеріді, Антунеш, Даніло Сілва, Драгович, Ярмоленко, Сидорчук (Буяльський, 84), Рибалка, Гармаш, Гонсалес (Бельханда, 78), Мораес (Теодорчик, 86).

Попередження: Даніло Сілва, Гармаш, Сидорчук

Шукайте деталі в групі Facebook