facebook

Порошенко і король Нідерландів обговорили катастрофу Боїнга

Президент зазначив, що Україна використовує членство в Радбезі ООН у розслідуванні трагедії Боїнга.

1718766



Президент України Петро Порошенко під час аудієнції з королем Нідерландів Віллемом-Олександром висловив співчуття рідним та близьким жертв трагедії малайзійського Боїнга і запевнив у активній співпраці з Нідерландами в питаннях розслідування всіх обставин цієї катастрофи та притягнення винних до відповідальності, повідомляє прес-служба глави держави.

“Україна буде надійним адвокатом жертв трагедії малайзійського Боїнга МН17 і використовує непостійне членство в Раді Безпеки ООН, щоб тримати це питання серед ключових тем порядку денного СБ ООН”, – підкреслив Порошенко.

Крім цього, президент висловив подяку Нідерландам за політичну підтримку, солідарність і практичну допомогу Україні у протидії зовнішній агресії, а також на шляху розвитку європейської держави.

Порошенко повідомив про прогрес України у контексті реформ і висловив готовність до подальшого поглиблення партнерства з Нідерландами. Він наголосив на важливості питання про безвізовий режиму з ЄС, якому український народ надає особливого значення.

Президент запросив короля Нідерландів відвідати Україну з візитом у зручний для нього час.

Читайте також:  Росія скерує до Криму 300 електрогенераторів

Шукайте деталі в групі Facebook