facebook

На Прикарпатті попрощалися з бійцем АТО Андрієм Фігурним

У суботу, 28 листопада, в селі Надорожна відбувся похорон загиблого в зоні антитерористичної операції Андрія Фігурного.

6d3a4b06f81a


Провести в останню путь Героя прийшли його друзі та односельці, демобілізовані бійці з районної і обласної громадських організацій воїнів АТО, представники районної та обласної влади, усі, хто не залишився байдужим до загибелі одного з кращих синів України, повідомляє Тлумацька РДА.

На похорон приїхали також 26 бійців 93-ої окремої механізованої бригади.

Вони і несли домовину з тілом бойового побратима.

Невимовним стражданням для матері Героя, Ганни Фігурної, стала смерть одного з її семи дітей. Він був в числі перших, хто пішов на Майдан під час Революції Гідності. Коли ж над Україною нависла нова загроза, добровольцем став до лав Збройних Сил України.

«Тільки такі люди можуть захищати рідний край і бути совістю держави!» – так про Андрія Фігурного сказав один з присутніх на похороні представників облдержадміністрації.

На кладовищі була озвучена сумна статистика: Андрій уже 67-ий загиблий учасник антитерористичної операції з Прикарпаття.

Відспівували Андрія в церкві Вознесіння Христового та поховали на місцевому кладовищі.

Військовим салютом, Державним гімном України та словами «Герої не вмирають» прощалися усі з загиблим бійцем. Воістину не вмирають і не переведуться! Бо з такими Героями Україні бути!

 

Читайте також:  З’явилося відео затримання бійця АТО під час сесії Калуської міської ради. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook