facebook

На Прикарпатті організували акцію на підтримку ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД

Івано-Франківський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує до участі в акції ” Милосердя сильніше за діагноз”.

img24



Захід організовують з метою моральної та психологічної підтримки ВІЛ- інфікованих та осіб хворих на СНІД.

Обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пропонує кожному небайдужому прийняти участь у акції “Милосердя сильніше за діагноз”, яка закликає до толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей, пишуть ”Вікна”.

Передати слова підтримки, розуміння та поширити дану інформацію про акцію можна на сторінці Івано-Франківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у соціальній мережі Facebook з 27 листопада до 13 грудня 2015 року із приміткою “Лист підтримка”.

”Всі Ваші повідомлення ми перешлемо до відповідної лікувальної установи”, — заначають організатори.

За офіційними даними, щоденно в Україні ВІЛ-інфікується 48 осіб, діагноз СНІД ставлять 12 людям, а помирають від СНІДу — восьмеро. Особливість Віл-інфекції полягає в тому, що невірна інформація про шляхи її передачі створює напругу в суспільстві стосовно цієї категорії хворих.

ВІЛ-інфіковані пацієнти можуть піддаватися соціальній й економічній дискримінації, а страх стати знедоленим може привести до депресії, агресії, породжувати суїцидальні думки.

Читайте також:  Завершилася благодійна акція «Великодній кошик добровольцю»

Шукайте деталі в групі Facebook