facebook

Сьогодні стане відомо, хто має намір перевозити іванофранківців

30 листопада в Івано-Франківську завершився прийом документів на конкурс з перевезення пасажирів.

20771-0



Про це у спільноті “Комуналка-ІФ” повідомив заступник директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Ігор Сенчук.

“Для участі в конкурсі зголосилося 5 учасників, які подали 8 пропозицій. У відповідності до Порядку проведення конкурсу, завтра, 1 грудня о 13.00 годині в приміщенні виконавчого комітету міської ради (Грушевського,21 каб. 311) відбудеться відкриття конвертів № 1”, – написав комунальник.

Як раніше повідомлялося, до участі в конкурсі, який відбувся 20 жовтня, зголосилося вісім претендентів, які подали 23 пропозиції. Однак через відсутність всіх необхідних документів до конкурсу не допустили трьох претендентів (серед яких і комунальне підприємство «Електроавтотранс») та ще трьох претендентів не допустили до конкурсу по трьох лотах, через нестачу у них необхідної кількості рухомого складу.

На лот №13 з маршрутами № 37 «Вокзал – с. Драгомирчани» та № 38 «Обласна лікарня – с. Крихівці» перевізники не подали жодної пропозиції. Також конкурсний комітет вирішив відхилити всі пропозиції перевізників за лотами №№ 1, 2, та 3, маршрути яких мали б обслуговувати великогабаритні автобуси, через те, що перевізники не заявили до конкурсу на них необхідну кількість рухомого складу відповідного класу. А проведення конкурсу по лотах №4 та № 11 призупинив суд.

За словами Ігоря Сенчука, рішення про оголошення додаткового конкурсу має ухвалити міськвиконком. Якщо з тих чи інших причин він не відбудеться, замовник перевезень має право на три місяці призначити тимчасових перевізників, які з 1 січня 2016 року почнуть обслуговувати ці маршрути нової мережі громадського транспорту до проведення наступного додаткового конкурсу. За якими критеріями у такому разі замовник визначатиме цих перевізників, І.Сенчук не уточнив, але зазначив, що до нового року ще є час і додатковий конкурс мав би відбутися вчасно. Тим більше, що перевізники, яких через неповний комплект документів попереднього разу не допустили до конкурсу, мають автобуси, які б могли обслуговувати ці маршрути.

Читайте також:  Калуські перевізники попередили міську владу про зупинку транспорту з 1 вересня

Нагадаємо, до нового конкурсу на маршрутні перевезення будуть допущені лише ті перевізники, що виконають умови пасажирських перевезень.  Це, зокрема, наявність великогабаритних автобусів.

Сам додатковий конкурс проведуть 15 грудня.

Шукайте деталі в групі Facebook