facebook

Мстислав Тарас нагадав Руслану Марцінківу про «священиків від Свободи», які проводили передвиборче піар-освячення ліфтів в Івано-Франківську

Як заявив на сесії громадський діяч Максим Кицюк, більшість в міській раді з першого дня стає на шлях порушення законів та регламенту, включивши в порушення процедури до порядку денного питання щодо зміни регламенту Івано-Франківського міськвиконкому та зміну структури міськвиконкому.

Mstislav-Taras-Oleg-Batalyon-SHahtar_9967


Про конкретні статті чинного Регламенту міської ради розповів колишній міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Предствник від «Українського об’єднання патріотів-УКРОП» Сергій Гаєвський емоційно закликав мера та більшість в міськраді «побоятися Бога» та не починати роботу міськради з грубих порушень.

На це міський голова Руслан Марцінків недоречно зіронізував: «Ну от маємо вже і прокурора, і священика в раді», маючи на увазі Сергія Гаєвського.

На це відреагував інший представник УКРОПу Мстислав Тарас, який сказава: «Від міського голови в сторону фракції «Українського об’єднання патріотів» лунали вислови що, мовляв, тут у нас завелися священики, то я заявляю що фракція УКРОП не брала участь в освяті ліфтів», очевидно нагадавши передвиборче освячення ліфтів в піар-цілях саме Русланом Марцінківим та «Свободою».

http://kurs.if.ua/media/gallery/full/1/2/12006568_1173520876010353_5616115493540288558_o_7a82d.jpg

Читайте також:  У прикарпатського священика народилася дванадцята дитина

Шукайте деталі в групі Facebook